Wij zijn uw IFS gecertifieerde food broker voor
exclusieve charcuterie, kaas, traiteur, grocery en diepvries producten.

We zijn gespecialiseerd in de import van regionale & niche specialiteiten van bekende merken geproduceerd in het Mediterrane gebied zoals Frankrijk, Italië, Spanje en Griekenland.
Al onze producten zijn steeds gemaakt volgens het originele recept en liefst in samenwerking met de lokale boeren.

We zijn zeer actief in de Benelux en exporteren ook naar Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zwitserland, Griekenland, Spanje, West-Afrika & La Réunion.

We kiezen bewust voor solide fabrikanten die dezelfde grote passie voor gastronomie delen. We hebben een trouw partnership énkel met high-level partners die staan voor uitmuntende kwaliteit, ( ze voldoen aan de hoogste normen IFS, BRC, ISO 22000, …) en voor smaakvolle producten,  en dit aan scherpe prijzen.

Om voor u, onze klant, meerwaarde en vernieuwing te bieden, zijn we samen met onze fabrikanten steeds opnieuw op zoek naar de lekkerste en meest innovatieve producten of gerechten, kortom de nieuwste trends op de markt, die perfect beantwoorden aan wat de hedendaagse consument wil.

history

1990, onze onderneming word opgericht door de Franse charcuteriefabrikant Paul Predault als filiaal voor de Benelux.

2009, wij, Nicolas en Pascale Spaas nemen dit bedrijf over, ambitieus en vooral uit passie voor eten, met onverzadigbare speurzin en een grote wil om deze te commercialiseren. We veranderden meteen de naam in Spaasfoods NV – international food brokers.

Dankzij onze gedreven en duidelijke strategie en visie, waarbij het voordeel voor onze partners essentieel is, zien we onze omzet, samen met de omzet van onze partners, jaar na jaar groeien.

retail

Al meer dan 25 jaar brengen we voor de retail, de centrales van de grootdistributie, niche producten van topkwaliteit op de meest efficiënte manier van producent tot consument.

Hiermee willen we ons onderscheiden: we doen dit efficiënt zowel qua tijd, kosten, logistiek als opvolging.

Wij zoeken en onderzoeken nieuwigheden, adviseren onze klanten, presenteren stalen en importeren specialiteiten die beantwoorden aan uw specifieke behoeften.

groothandelaars & export

Ook voor de groothandel uit de Benelux bieden we al 25 jaar aan zeer competitieve prijzen onze producten franco geleverd. Bent u een importeur uit een land waar we nog niet actief zijn, staan we steeds open voor een gesprek.

We exporteren actief naar Duitsland, Groot-Brittannië, Ierland, Zwitserland, Griekenland, Spanje, Noord-Afrika & La Réunion.

Twijfel niet om ons te contacteren en de mogelijke opportuniteiten te bespreken !